Facadeskilte i emalje til øko-butik

Emaljeskilt til butik - hvorfor ikke vælge et emaljeskilt?

Der er et eller andet retro over at sælge økovarer, syntes indehaver af Frøken Øko, en ny helsekostforretning i hjertet af de ydre Nørrebro, som åbnede 16. marts 2018.

Så da facaden skulle designes på hendes nye butik, valgte hun at kontakte Emaljehuset for sparring om udviklingen af emaljeskilte; en type skilt, som skulle hænge over udstillingsvinduerne og en anden type, som skulle ses fra fortovet, når man kom gående hen mod butikken – også kaldet et galgeskilt. Skiltet er ganske stort – det måler 32 x 125 cm og er grønt med logo og tekst i cremefarvet. For at gøre skiltet så eksklusivt som muligt er det forsynet med skjult montagebeslag, så der ingen synlige skruehuller er i fronten på skiltet.

Navneskilte til huse kan anvendes både som facadeskilte, der skrues op på facaden med de skruer, som altid følger med et emaljeskilt, og som galgeskilt, som giver rigtig god synlighed, når potentielle kunder kommer gående på fortovet og kan se emaljeskiltet fra en vis afstand.

Navneskilte er velegnede både til bygninger i en ældre byggestil, men er også flotte på facaden af et moderne byggeri.

Skulle du have lyst til at besøge Frøken Øko, finder du mere information på deres Facebook-side https://www.facebook.com/froekenoeko.dk/

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
close Din kurv

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode