Emaljeskilte med historie

Retro, kvalitetsskilte lavet i stærk emalje. Få et skilt som kan holde de næste mange, mange år.

Historien om Chocolat menier stammer tilbage fra 1816. På dette tidspunkt blev chokoladen brugt som en medicinsk ingrediens og til dækning af bitre piller. Senere blev Meiner den første der havde en masseproduktion af kakaopulver i Frankrig, og sener det første firma, der introducerede blokke af chokolade i 1836. 

I 1893 begyndte virksomheden at bruge reklameplakater designet af Firmin Bousset, med den lille pige skriver på en væg, med et stykke chokolade. Den lille piges søde uskyld, blev senere altafgørende for virksomhedens markedsføring af budskabet om sød chokolade. Billedet blev vist på Meniers emballage samt alverdens reklameartikler – senere var printet at finde på alt for skåle til dåsesæt og endda børns træningsbøger.   

På dette limitid edition emaljeskilt ses pigen, der med et stykke chokolade skriver ”Éviter les contrefacons” eller direkte oversat ”undgå forfalskninger”. Skiltet måler 50 x 120 cm, og der er kun produceret 15 af dem. 

Find den på hjemmesiden!

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
close Din kurv

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode