PRIVATLIVSPOLITIK OM BEHANDLING AF PERSONDATA

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte denne liste med hyppige tredjeparter ved digital annoncering: https://danskemedier.dk/digital/frq3rdparties/

 

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent - eller i øvrigt bruger vores services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, og hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:

  • Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Indsamling af data ved køb på Emaljehuset.dk

For at du kan indgå aftale om køb med os har vi brug for disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Betalingsoplysninger

 

Vi registrerer dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Emaljehuset.dk (Vestergaard Products) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved, at du giver dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om, præcis hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor.

 

Direktøren og personalet i Emaljehuset har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige for Emaljehuset.dk er Vestergaard Products, Bransagervej 4, 9490 Pandrup.

 

Personoplysninger gives eller sælges ikke videre til tredjepart. Dog giver vi oplysninger videre til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger for at levere de varer, du har bestilt, og for at kunne holde dig orientereret om status på din ordre. Emaljehuset.dk bruger Trustpilot til at samle anmeldelser af din oplevelse med købet ind. Nogle dage efter, at din ordre er gennemført, sender vi dig en e-mail om at anmelde din oplevelse med købet.

Som registreret hos Vestergaard Products har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger og at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på websitet generelt.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendte. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig – fx hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:

Vestergaard Products

CVR: 34316457

Bransagervej 4, 9490 Pandrup

+45 30140116

shop@vproducts.dk

closeDin kurv

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode