Navneskilte

Der er 33 varer.

Viser 1-12 af 33 element(er)

Aktive filtre

Navneskilt til dør

Et navneskilt ved døren viser, hvem du er

Et navneskilt ved hoveddøren er en dejlig velkomst. Du bliver selv glad, når du kommer hjem og ser familiens navn på skiltet. Gæster synes også, at det er rart at være sikker på, hvem som bor bag døren, før de ringer på. Og kommer der et pakkebud, ved han også, at han er på rette sted, når han ser navneskiltet.

Dit navneskilt til døren designer du selv

Vi mennesker vil gerne føle os som noget særligt – og hvad er mere særligt end lige præcis dit navn? I Emaljehusets webshop kan du kombinere faconen på emaljeskiltet med fem unikke, klassiske farver. Ikke nok med det så har du også mulighed for at lave et navneskilt med eller uden en hvid kant. Dit navn på skiltet kan du skrive med flere forskellige skrifttyper, så dit skilt bliver i lige præcis den udformning, som matcher dig.

Har du et langt navn, eller er I mange i familien? Ingen problem. Et navneskilt til døren har plads til 100 bogstaver. Har du brug for et lille navneskilt til garageporten, hvor der skal stå ”Fars dyt” eller ”Mors MC” på, vælger du bare en skrifttype, som passer til et sådant skilt.

Et navneskilt til døren er en unik gave

Skal jeres veninde giftes – eller flytter sønnen hjemmefra? Et navneskilt er en kærkommen gave, når man måske går fra at have haft ét efternavn til at få et andet – eller når man flytter hjemmefra og for første gang får sit eget hjem. Det skal da fejres med et navneskilt, synes du ikke?

Hvor lang tid i forvejen skal jeg bestille et navneskilt til døren, som jeg vil give som en gave

Et navneskilt i emalje tager lidt tid at lave, så derfor skal du være ude i god tid – nemlig 4-8 uger, før du skal bruge skiltet. Har du ikke så lang tid, kan du med fordel printe skiltet ud, når du er færdig med at bestille det og give dem dette som en slags gavekort. Så glæder du dem to gange: når de modtager gavekortet på navneskiltet – og når skiltet kommer til dem med posten. For naturligvis sender vi alle emaljeskilte til en anden leveringsadresse end den, du opgiver, når du bestiller skiltet.

Kan du ikke vente 4-8 uger på at få leveret et navneskilt?

Så anbefaler vi dig at se på de fortrykte skilte, vi leverer på et par hverdage. Det kunne være planteskilte på spyd til køkkenhaven, et autoskilt til mandeværelset eller værkstedet eller måske et ”Her vogter jeg”-skilt til hundeejeren. 

Navneskilt til hus

Et navneskilt til et hus eller til hoveddøren ind til din lejlighed er en dejlig gave. En gave, du kan give til dig selv eller give til din bedste ven, din bedstemor eller til en, som du gerne vil give en gave, som holder i mange år.

Emaljeskilte har lang holdbarhed, og designer du et skilt i Emaljehusets webshop, får du automatisk 30 års fabriksgaranti med i købet.

Navneskilte kan bruges til mange ting

Idéer til, hvad du kan skrive på et navneskilt til et hus eller en lejlighed kunne være:

 •          Velkommen
 •          Her bor familien Thomsen
 •          Hyggebo – altså navnet på huset
 •          Far, mor og børn
 •          Kombardo
 •          Anesminde
 •          Hjem er, hvor hjertet bor
 •          Home, sweet home
 •          Familien Nissen
 •          Vi er i haven – kom bare indenfor
 •          Malerfirmaet Grøn
 •          Her bor Pia & Bo
 •          J. Frandsen
 •          Bofællesskabet Hurlumhej
 •          Her bor Victoria, Vigga, Malthe, Julie og Thomas
 •          Henstillen af cykler forbudt
 •          Cykler og barnevogne må ikke parkeres i opgangen
 •          Kælder
 •          Døren er åben
 •          Åbningstider
 •          Hold døren lukket i dårligt vejr
 •          Rygning forbudt i opgangen

Navneskilte til indendørs brug

Også inden døre i huset kan det være sjovt og dekorativt med et navneskilt. Det kunne være et navneskilt med børnenes navn på døren til deres værelse. Det kunne også være et skilt, hvor koden til familiens wifi står på, for det er tit noget, som legekammerater eller gæster alligevel spørger om, når de er på besøg. Så hvorfor ikke skilte med det?

Navneskilt i opgangen

Ejer du en ejendom, som du lejer ud, kan det være rigtigt flot at sætte ens skilte op i opgangen, så din ejendom gør sig så godt som muligt. I Emaljehuset har vi de samme farver på alle skilte – og farverne på navneskiltene er meget vejrbestandige, så både inde og ude vil du med et emaljeskilt være sikker på, at de ser ens ud –  også selv om navneskiltene skal skiftes, hver gang der kommer en ny lejer i huset.

Navneskilt til båden, kolonihaven eller campingvognen

Et navneskilt pynter også på båden, i kolonihaven eller campingvognen – og er en god idé, hvis du inviterer gæster til at besøge dig disse steder. Er man ikke vant til at komme i en kolonihave kan det være meget rart med et skilt på havelågen ind til dit kolonihavehus.

Husskilt med navn

Skilt med, hvem der bor i jeres hus – og gør besøgende trygge ved at ringe på. Et husskilt med beboernes navne er en god ting, da de, som kommer hos jer, er sikre på, at de er gået rigtigt. Herudover er det en fin måde at markere ens ejendom eller give facaden et lille farverigt pift.

Et husskilt kan laves i mange materialer, men få husskilte er så robuste som et emaljeskilt. Et emaljeskilt kommer med en fabriksgaranti på 30 år og er på den måde en rigtig god investering.

Kreative husskilte med navne på

Uanset om du laver et husskilt til dit eget hus, eller du laver et skilt som en gave, har du masser af muligheder for at lave et skilt, som lige præcis passer til den, hvis hus skiltet skal pryde. Navnene på skiltene kan skrives i sort eller hvid afhængig af, hvilken baggrundsfarve du vælger til skiltet. Et husskilt i sort bliver virkeligt elegant med en krøllet hvid tekst på med navnet. Et bordeauxfarvet skilt med navnet i Arial passer rigtigt godt til et hus med rødt teglsten – og sådan kan du blive ved.

Navnene på skiltene kan være i sort eller hvid – og baggrunden på husskiltet kan være sort, hvid, grøn, blå eller bordeaux.

Få eller mange, lange navne?

Husskilte med navn fås i mange størrelser. De mindste skilte er ovale skilte på 16 x 11 cm. De største husskilte er på 30 x 20 cm og 40 x 8 cm afhængigt af, om du ønsker et mere kvadratisk skilt eller et mere rektangulært skilt. Navnene kan være op til 100 bogstaver fordelt på tre linjer, så et husskilt kan laves til både singler eller til storfamilier med mange børn.

Hvad hedder jeres hus?

Nu er der jo ingen, som siger, at det absolut skal være beboernes navne, som skal stå på husskiltet. Der er også mange huse, som i virkeligheden har et navn.

Hedder dit hus eller kolonihavehus ”Hyggebo” eller ”Solhjem”, hvorfor så ikke lave et emaljeskilt til facaden, så alle kan se det. Det skal helt sikkert nok få smilet frem hos dem, som går forbi.

Laver du så et husskilt med matchende husnummer i emalje også, er du tæt på, at det ikke bliver smukkere. Tjek også vores konfigurator ud, hvor du kan lave et kombineret skilt med både husnummer og navneskilt i ét.

close Din kurv

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode